Monday, November 29, 2010

Ni Pandangan aku je k xde kene mengena dengan yang hidup or tot tot tot hehe...Bila sebut je Drama Melayu mungkin ramai yang minat n ade yang sampai tergila2kan hahaha lawak,bukan nak kata aku ni anti drama melayu ohh tidak !! Cube kalu korang tengok betul2 kebanyakkan drama melayu je mesti bab2 cinta aduhh dah naik loya aku keh3x..pelakon lak kadang2 orang yang same je boring tol cubelah ambik orang len plak berlakon,jalan cerita pun kadang2 macam tergantung n xde langsung nak selit2 teladan ...pelakon pulak kadang2 aku tengok lembik semacam je bile berlakon isy2 xde semangat langsung

Tapi adelah jugak drama melayu yang bagi aku OK de pengajaran,teladan n menarik walaupun dah tengok berulang kali..berharap sangat drama melayu lebih tough sikit lepas ni baru lah terkluar biji mata nak tengok hahaha pe2 pun TERUSKAN MENYOKONG DRAMA MELAYU :)
(25) (23) (22) (21) (12) (10) (5) (5) (5) (4) (4) (3) (3) (3) (2) (1) (1) (1) (1)
© nOWArZ.CoM All rights reserved | Theme Designed by KyLeRiL