Monday, December 30, 2013

Hotel Didalam Laut

Di Manta Resort di Zanzibar, pelancong boleh tidur dalam bilik hotel yang unik didalam di laut, tiga meter ke dalam Lautan Hindi. Tingkap gergasi di dalam bilik hotel air membolehkan tetamu melihat  ke lua dunia laut.

Para tetamu boleh makan di dek lounge di peringkat air dan berjemur di dek atas. Pada waktu malam, mereka kemudian akan menyelam ke dalam laut untuk mengakses bilik hotel mereka, Untuk kesan yang sangat len, suite air di bawah yang dibina empat meter di bawah permukaan, dinyalakan oleh lampu sorot di bawah air untuk menyediakan unjuran menakjubkan kembali dinyalakan daripada tempat perlindungan tropika Lautan India.

Tingkap-tingkap besar memberikan hampir keseluruhan pandangan 360 darjah air di sekelilingnya. Malangnya harga setiap malam adalah sangat tinggi kerana ciri-ciri eksklusif dan unik huhuhuhu xmampu wa klu mcm 2








Read More

Sunday, December 29, 2013

ok disini wa mau share cara-cara EXERSICE yg mungkin menarik minat seseorg yg selalu menjaga kesihatan ngeee...try ok penat wa sediakan tips2 ni tau... ikut STEP BY STEP confirm korang akan terase perbezaan SEBELUM n SELEPAS



sebagai intro dan warming up dlu utk meregangkan urat2 korang

ok nak start dah ni sila wat macam ni…

untuk melegakan bahu dan leher..




wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan





cara ni rs xterlalu aggresif sgt tp jangan terpusing kepala  dah la.





tepuk kuat kuat kat dahi..

ni untuk hilang sengal2 otak..
buat skit gerakan tangan dan badan…

buat macam happy aje..
kemudian goyang2 kaki dan badan sikit…

buat macam takde masalah…
buat secara agresif lak utk pengaliran darah …

jangan peduli apa orang lain kata..

pusingkan kepala lg wowoww kasi pening skit

LAST ....wat ala2 berjoget...fuhhhhh moga tips2 ni dapat membantu korang klu bermanfaat utk korang silalah komen utk dikongsikan bersame2 kawan2 yg len ok HAHAHAHAHAHAHAHA

Friday, December 27, 2013

GAMBAR PILIHAN (2)

OK saksikan n bukak mata luas korang tgk GAMBAR PILIHAN wa minggu ini ekekeke ....igt GAMBAR PILIHAN ni  wa letakkan dari semasa ke semasa didalam LABEL :-SANTAI












Read More

Prototaip Superbus Pertama Didunia

Prototaip Superbus, yang direka oleh bekas angkasawan Wubbo Ockels dan pasukannya, dimuatkan ke dalam pesawat kargo KLM di lapangan terbang Schiphol, Amsterdam. Prototaip Superbus akan dibentangkan di Dubai pada Persatuan Antarabangsa pameran Pengangkutan Awam. Superbus elektrik dikatakan mencapai kelajuan sehingga 250 kilometer sejam dengan sehingga 23 orang di atas kapal.









Read More

Tuesday, December 24, 2013

Imej Dari Satellite Yang Diambil Pada 2013

wa mau tunjuk pd korang imej/gambar dibawah diambil dari angkasa dengan menggunakan Satellite mmg cantik n mengujakan wa ckp lu perghhhh layannn bio gambar yg menceritakan segalanya....










Read More

Saturday, December 21, 2013

Gambar Pilihan

Bermula hr ni saat ni selain INFO2 wa mau share gak dengan korang gambar2 untuk tatap mata korang yg MENARIK, LUCU, GILA, BODOH, KREATIF, PELIK, SANTAI, SERIUS dan macam-macam lagi ...post ni akan diup pada LABEL - SANTAI dan diberi tajuk post GAMBAR PILIHAN ....akan dipost ikut sesukati wa ok ekekeke..harap maklong n paklong


















Read More
(25) (23) (22) (21) (12) (10) (5) (5) (5) (4) (4) (3) (3) (3) (2) (1) (1) (1) (1)
© nOWArZ.CoM All rights reserved | Theme Designed by KyLeRiL